Groei

Als ondernemer

Business coaching door Gewoon C
pijl die omlaag wijst
Wil jij groeien met je bedrijf, maar kan je een klankbord gebruiken in je rol als ondernemer en manager? Als business coach help ik ondernemers hun doelen te bereiken. Dat begint bij inzicht in jezelf. Je moet jezelf namelijk door en door kennen om je medewerkers en klanten te bewegen. Hoe meer je durft te reflecteren op jezelf, hoe effectiever je onderneming wordt. 
Hoe heb jij tot nu toe je successen behaald? Over welke unieke talenten beschik jij en hoe zet je die optimaal in als ondernemer? Die vragen vormen de basis van business coaching door Gewoon C. Om je talenten inzichtelijk te maken, werk ik met het assessment van CliftonStrengths. Het legt feilloos bloot hoe jij jouw persoonlijke effectiviteit verbetert. En daar gaan we mee aan de slag. 
2 golvende lijnen
Business coaching door GewoonC met ondernemer

Sparringspartner

Hoe motiveer ik mijn team? Hoe ga ik om met marketing, HR, sales? Gewoon C is jouw sparringspartner voor actuele vraagstukken en next steps. Vanuit mijn uitgebreide ervaring als ondernemer, leidinggevende en coach, begrijp ik jouw business. Ik help je de customer journey in kaart te brengen, ik doorzie de talenten van je medewerkers en denk met je mee over hoe je je organisatie het beste inricht. 

‘Vooroplopen in de digitale transformatie? Het begint bij inzicht in jezelf’

Digitale transformatie

Vanuit mijn ervaring in digitale transformatie, coach ik vaak ondernemers die hierin vooroplopen en die positie willen versterken. Denk aan webbouwers en online marketingbureaus. Maar ook als jij als ondernemer wil groeien in klantgerichtheid, ben je bij Gewoon C aan het juiste adres.

GewoonC in gesprek met klant over digitale transformatie