Groei

Als persoon

Personal coaching door Gewoon C
pijl die omlaag wijst
Loop je vast in je werk? Ervaar je spanning of stress? Werk je heel hard, maar zie je onvoldoende resultaat? Is de werk-privé balans zoek? Wat je dwarszit, kan wel eens te maken hebben met groeipijn. En dan heb je de keuze: Blijf je hangen in die pijn, of ga je met mij aan de slag?
Coaching bij gewoon C draait om jouw natuurlijke talenten. Mensen behalen succes door de dingen die ze goed kunnen, te verbeteren. Maar heel vaak stoppen we onze energie in het leren van de dingen die we juist níet goed kunnen. Ik help je te ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze inzet in je werk en privé. Want wanneer je investeert in je natuurlijke talenten, groei je extreem snel.
Clifton

Strengths

Wanneer je investeert in jouw natuurlijke talenten, groei je extreem snel. Als Certified CliftonStrengthscoach zet ik de Gallup CliftonStrengths in om jouw unieke talenten in kaart te brengen. Het is een wetenschappelijk bewezen assessment dat op basis van jouw talent-DNA laat zien hoe je jouw potentieel optimaal benut. 
Meer over Gallup CliftonStrengths
“Je bereikt meer wanneer je werkt vanuit je talent dan wanneer je probeert je zwakke punten te verbeteren.”

MOEDIG

Je kunt alleen maar leren als je durft te reflecteren. Het vraagt moed om met coaching te beginnen. En dan moet er de klik zijn. Ik ben als coach uitgesproken. Ik kan de vinger op de zere plek leggen en houd ervan de confrontatie aan te gaan. Want als je die aangaat, kom je het snelst in verbinding met elkaar. 
Ik ben ook een perspectiefgever. Veel mensen zitten vast in een perspectief. Ik laat je zien hoe je anders tegen situaties aan kunt kijken. Jij moet erop kunnen vertrouwen dat ik de persoon ben die jou verder kan helpen. En ik coach vanuit mijn eigen kwaliteiten. Die talenten heb ik voor je op een rij gezet. Je leest ze op de pagina Over Jacco.

GewoonC persoonlijke coaching met uitleg van CliftonStrengths sterke punten